Laan van Vollenhove 826, 3706 AB Zeist
030 - 695 45 04 info@fvtschilders.nl
Uw schilder voor particulier, zakelijk, VvE en Retail

Schilderwerk

Schilderwerk

Door alle weersinvloeden is het schilderwerk van uw woning regelmatig toe aan een onderhoudsbeurt. Helaas kunnen de kosten hiervan soms flink oplopen. Een goed alternatief hiervoor is om een winterschilder in te schakelen. Dil kan u namelijk veel geld schelen.

Vroeger was het erg lastig om in de wintermaanden schilderwerkzaamheden uit te voeren. Tegenwoordig zijn er speciale verfsoorten die ook geschikt zijn om te gebruiken bij lage temperaturen. Dit betekent dat er ook in de winter schilderwerk, zowel binnenshuis als buitenshuis uitgevoerd kan worden. Het inschakelen van een winterschilder heeft meerdere voordelen. Hieronder noemen we een paar van deze voordelen’

Een winterschilder is een stuk voordeliger. De schilder verspreidt graag zijn werk over het hele jaar. Omdat de wintermaanden relatief rustig zijn, geeft hij in de winter vaak korting. Deze korting kan soms oplopen tot 30% op de normale kosten. U hoeft niet meer te schilderen in het voorjaar. Door de schilder in de winter in te schakelen heeft u in de lente en zomer geen overlast meer van steigers in de tuin. Hierdoor heeft u volop de tijd om te genieten van het mooie weer. U wordt sneller geholpen. In de lente en zomermaanden heeft de schilder het vak erg druk. In de wintermaanden (november tot en met maart) wordt u in de meeste gevallen snel geholpen.

Comments are closed.