Laan van Vollenhove 826, 3706 AB Zeist
030 - 695 45 04 info@fvtschilders.nl
Uw schilder voor particulier, zakelijk, VvE en Retail

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Of het nu gaat om schilderwerk voor particuliere of zakelijke opdrachtgevers, professioneel schilderwerk uitvoeren voor nieuwbouw gaat verder dan schilderen alleen. Het vereist diepgaande kennis van de ondergrond en de bouwkundige staat van het te bouwen bedrijfspand of complex. De verschillende ondergronden vragen ieder om een specifieke aanpak en een passende productkeuze.

Schilderwerk is meer dan schilderen
Wij voeren alle nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden in eigen beheer uit. U als opdrachtgever heeft daardoor maar één persoon als aanspreekpunt voor het schilderwerk, die alles voor u regelt en coördineert. Hij kent u, uw vastgoed en weet wat er speelt.
Nieuwbouw schilderen

Voor nieuwbouw schilderen geldt dat een goed begin het halve werk is. Wij kijken daarbij verder dan alleen een strakke eindlaag bij oplevering. Wij denken graag met u mee in het bouwproces en maken voor u een verfadvies op maat. Doordat wij werken met de beste en meest duurzame materialen en vakwerk leveren, bent u voor de toekomst verzekerd van optimale bescherming. Na oplevering is regelmatig onderhoud van het schilderwerk aan uw vastgoed van groot belang. Ook hierin zijn wij graag uw partner.
Neem contact met ons op

Comments are closed.