Diensten

Schilderwerk

Ons team van hoogopgeleide en getalenteerde schilders is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Of het nu gaat om een frisse make-over van uw woonkamer, een beschermende verflaag voor uw gevel, of het restaureren van historische architectuur, wij zorgen voor een ongeëvenaard resultaat. Met oog voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen zorgen wij voor een duurzaam en prachtig eindresultaat dat jarenlang meegaat.

Bij FVT geloven we in het belang van persoonlijke aandacht. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en adviseren we u graag over kleuren, texturen en afwerkingen die perfect bij uw stijl passen. Onze klanttevredenheid is onze grootste trots, en we streven er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen.

Glaswerk

Ook kunt u eveneens bij ons terecht voor uw glaswerk. Glas is er in vele soorten en wordt toegepast voor allerlei doeleinden. Schildersbedrijf Furster van Tellingen is uw specialist die u met raad en daad van dienst kan zijn. Een greep uit het glasassortiment dat Schildersbedrijf Furster van Tellingen u kan leveren:

•    Float glas
•    Isolerende beglazingen (in vele combinaties)
•    H.R. isolerende beglazingen (in vele types en combinaties)
•    Meer dan 100 figuurglas soorten
•    (Spiegel)draadglas
•    Gelaagd veiligheidsglas (in vele combinaties)
•    Inbraakwerende/ kogelwerende/ explosiewerende beglazingen
•    Brandwerende beglazingen
•    Structurele beglazing
•    Geëmailleerde beglazingen
•    Interieurbeglazingen (decoratief glas, geslepen glas, gehard glas, gelakt glas, etc.
•    Toebehoren zoals: kitten, celband, blokjes etc.
•    Aluminium voorzetramen en profielen

Renovatie

Of het nu gaat om een klassiek herenhuis, een eigentijdse woning of een zakelijk pand, onze ervaren renovatiespecialisten staan voor u klaar. Van het verwijderen van oude verflagen tot het repareren van beschadigde oppervlakken, wij zorgen voor een grondige en vakkundige aanpak. Onze uitgebreide kennis van materialen en renovatietechnieken stelt ons in staat om elke uitdaging moeiteloos aan te pakken.

Bij FVT geloven we in het behoud van de unieke charme van uw pand. Daarom werken we nauw samen met u om uw visie te begrijpen en uw persoonlijke stijl te integreren in het renovatieproces. Of het nu gaat om het herstellen van historische details of het aanbrengen van moderne accenten, onze renovatie-experts zorgen voor een perfecte balans tussen oud en nieuw.

Wandafwerking

Bij FVT bieden we een breed scala aan wandafwerkingsopties, waaronder decoratieve schildertechnieken, zoals marmering, sponstechnieken, en patina-effecten. Daarnaast bieden we ook behangdiensten, variërend van klassiek behang tot trendy en eigentijdse ontwerpen. Wat uw voorkeur ook is, we werken nauw met u samen om de perfecte wandafwerking te vinden die harmonieus aansluit bij uw interieur.

Wij geloven in het belang van kwaliteit en klanttevredenheid bij elke opdracht. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan excellentie hebben ons een reputatie van vertrouwen en tevreden klanten opgeleverd.

Ons team staat
voor u klaar

Als erkend AF schilder  kunnen wij voor u diverse schilderwerken uitvoeren voor binnen en buiten. Door onze jarenlange ervaring mogen opdrachtgevers verwachten dat het werk professioneel en deskundig wordt uitgevoerd. Het gebruik van de nieuwste steigers, hoogwerkers en de modernste materialen zijn daar een bewijs van. Ook afgeschermd buitenschilderwerk wordt uitgevoerd met de modernste afschermsystemen en valt onder garantie.

Wat klanten zeggen

5/5

"Geweldig. Beste schilder in Zeist"

- Siete

5/5

"Ik ben zeer tevreden over het werk wat deze mannen hebben geleverd"

- Tom

5/5

"Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar."

- Martin

5/5

"Hele fijne ervaringen met de bedrijf. Zeker een aanrader"

- Matthijs

5/5

"Zeer behulpzaam en klantgericht."

- Jeroen