Laan van Vollenhove 826, 3706 AB Zeist
030 - 695 45 04 info@fvtschilders.nl
Uw schilder voor particulier, zakelijk, VvE en Retail

Verf

Afgelopen jaren zij de A-merken in verf met  nieuwe producten gekomen om uw buitenschilderwerk langer mee te laten gaan. Deze producten die wij grotendeels gebruiken werken op zijn best bij een professionele voorbehandeling door een van onze vaklieden. Zo kan ook uw pand een aantal jaren langer zonder onderhoudskosten.

Ook voor wandafwerking kunt u terecht bij ons terecht, zoals behang.
De trendy woonbladen besteden veel aandacht aan de revival van het behang, dat vandaag de dag voornamelijk een decoratieve functie heeft gekregen. Van oorsprong werd behang gebruikt om de aanslag van de kolenkachel te verbergen.
Het hoogtepunt van de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak was het aanbrengen van een nieuw, fris behangetje. We hebben een langdurige zogenaamde witte muren-periode achter ons. Nederland kent daarom nog maar een paar bedrijven die de gehele behangmarkt bedienen.

Er is keuze uit heel veel verschillende behangsoorten, kleuren en dessins. Dessins van eind jaren zestig, begin jaren zeventig zijn nu erg populair. De kunst is om nog een origineel behang uit die tijd op de kop te tikken.

Wij informeren u graag hier verder over bij het bespreken van uw mogelijke opdracht.

 

 

 

Comments are closed.